icarus.gif

Acasa | F99'RAMBO' | Descriere | Specificatii | Foto Album | F109 | Preturi,Contact

F99'RAMBO'

ozzan.jpg
F99-PROTOTIP
midfr.view.jpg
F99'RAMBO'

 
F99"RAMBO"- AVION ULTRAUSOR AVANSAT
''RAMBO'' este un avion din categoria 'ultrausor',care poate fi utilizat de personal avand licenta de pilot ULM,adica pilot amator. 
 Este o constructie in intregime metalica,cu aripa sus,avand doua locuri alaturate.
 
    Aparatul are caracteristici foarte apreciate de catre cei care l-au zburat:sprinten dar ingaduitor,practic nu staleaza,o finete (estimata la 12-13)care asigura  aterizarea fara motor in perfecta siguranta,decolari-aterizari tip STOL,consum de combustibil remarcabil de mic la croaziera economica:8-10 litri pe ora.
 
      Datorita solutiei constructive alese,este foarte robust,suportand fara probleme aterizari dure.Nituirea cu nituri batute si sistemul de protectie anticoroziva asigura o longevitate fara rival celulei,estimata la zeci de ani.
 De altfel,o caracteristica a acestui aparat este executia in regim aeronautic,de catre persoane provenind din industria bacauana de aviatie,care printre altele au realizat prototipul primului avion de lupta romanesc,IAR93. 

 La conceperea aparatului s-au utilizat tehnici de proiectare asistata,asigurandu-se precizia dimensionala si de executie.

DWG.0023
dwg.gif
DWG.0032
dwg1.gif

untitled01.jpg
TEST ARIPA

 Pentru verificarea structurii  in vederea omologarii produsului s-au efectuat probele statice si testul de cadere(drop test) conform reglementarii canadiene DS10141,agreata de catre Aeroclubul Romaniei.

droptest.jpg
DROP TEST

axonometrie.jpg
AXONOMETRIE

 contact: airsport99@hotmail.com 
                   

Anunturi Bucuresti

web stats analysis